Kinek igyekszik szólni ez a blog? (teszt)
2015. november 25. írta: EgyUgyu

Kinek igyekszik szólni ez a blog? (teszt)

Az alábbi állításokkal kapcsolatban adja meg a véleményét leginkább tükröző választ, számformában 1 től 5-ig, majd adja össze a válaszainak megfelelő pontértékeket. Ha Ön nem hívő, akkor képzelje el, hogy egy igazán hívő kereszténynek mennyire kellene azonosulnia ezekkel az állításokkal. Teszt értékelés a lap alján.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15-20 pont: Ezt a blogot valójában neked kezdtük írni. Arra kérünk, hogy ha nagyon dühös leszel, miközben olvasod, és kommentelésre is elszánod magadat, légy irgalmas velünk szemben, és ne használj nagyon csúnya kifejezéseket.

10-15 pont: Elmélkedő-gondolkodó típus lehetsz, aki nem elégszik meg a felszínnel, de ha érdekelnek az itt felmerülő kérdések érdemes tovább olvasgatnod, mert biztos sok minden akad majd, amit másként gondoltál (és persze könnyen lehet, hogy nem is rosszul).

5-10 pont: Te „profi keresztény” vagy, avagy örök lázadó, esetleg mind a kettő, légy üdvözölve nálunk, jó olvasást.

0-5 pont: (Ez azért vicces, mert a minimum 4 pont ugyebár) Nyugodtan küldhetsz írásokat, várunk a szerkesztők táborában. J

Kérjük, a fenti értékeléseket csak félig vegyétek komolyan, mert félig tréfa. Annak eldöntése, hogy melyik-melyik fele, mindenkire magára van bízva. E blog természetesen mindenkinek szól, aki nem érdektelen a témával kapcsolatosan, a harcos ateistától kezve a "keresgélő érdeklődőkön" át minden keresztényig. Mindazonáltal igyekszünk egy-egy bejegyzésben körbejárni, miért gondoljuk azt, hogy a fenti négy - a közvélekedéssel viszonylag egybevágó - mondat miért olyan, ami elbeszél a lényeg mellett, miként alkalmas arra, hogy tompítsa az Evangélium örömhírének át- és megélését.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyugyu.blog.hu/api/trackback/id/tr768115526
süti beállítások módosítása